Benieuwd naar 2022!

2021 was een gek jaar, met veel onzekerheid en omschakelen, workshops die wel of niet door konden gaan. Voor mij stond 2021 vooral in het teken van mijn opleiding boekbinden bij Boekbinderij Papyrus in Leiden. Dit jaar zal ik daar het laatste stukje van die opleiding afronden. Het is zo leuk om nieuwe technieken te leren en bekende technieken te verfijnen!

Ondanks alle beperkingen kon ik af en toe toch een workshop geven (zelfs op de BoekKunstBeurs!), heb ik aan leuke opdrachten gewerkt (bedankt voor het vertrouwen!), heb ik in de boekwinkel geholpen (Grimbergen Boeken in Lisse) en kon ik mooie boeken beschrijven voor Antiquariaat Goltzius. Wat dat betreft zal dit jaar hopelijk niet anders zijn. Wat een rijkdom om te werken met, tussen en aan boeken. Dat blijf ik dit jaar graag doen!