Maatwerk

Heb je interesse in een gepersonaliseerd handgebonden boek? Wil je afspraken maken voor een creatieve activiteit tijdens een kinderfeestje? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een workshop op locatie? Ik denk graag mee om tot een passende invulling te komen.

Een aantal voorbeelden

Boekbindopdracht

Dit is een voorbeeld van een boekbindopdracht. Zeven leeslogboeken, volledig afgewerkt volgens de wens van de opdrachtgever.

A5 (bandzetter)

 

Gepersonaliseerde notitieboeken

Dit is een voorbeeld van een gepersonaliseerd notitieboek. Met borduurwerk is de voorletter op de band gemaakt.

A6 (variatie op de cahiersteek, met omslag)

 

Kinderboekenweek

Het thema van 2018 is “Vriendschap”. Hoe toepasselijk is het dan om vriendenboekjes te maken?! Belangstelling voor een workshop op school, in jouw bibliotheekvestiging of boekwinkel? Neem gerust contact met mij op!

A5 (Japans gebonden)

 

Nationale Voorleesdagen

Inspiratie opdoen voor de Nationale Voorleesdagen. In 2017 stond het prentenboek De Kleine Walvis centraal. Ik maakte papieren walvisjes en vouwboekjes.

Leporello (vouwboekje), stijfselmarmers

 

Kinderpartijtje

De Houten Hoeve – één van de locaties waar ik regelmatig activiteiten aanbied – is een leuke locatie voor een kinderpartijtje. De kinderen gaan aan de slag met een creatieve workshop en maken bijvoorbeeld een boekje. Er is ruimte genoeg om ook even buiten te spelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op!