Aangepaste website

Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik al een tijd geen nieuwe berichten heb geplaatst op mijn website. Inmiddels heb ik de website aangepast en meer toegespitst op mijn werk als boekbinder en mijn werk bij Antiquariaat Goltzius. Dit betekent dat de workshops plaats maken voor werk in opdracht: boekbindopdrachten, unieke stempels en sierpapier (stijfselmarmers, gestempelde patronen en suminagashi).

Ander nieuws is dat ik de opleiding bij Boekbinderij Papyrus inmiddels heb afgerond, maar ook de vakopleiding handboekbinden in Hilversum. Binnenkort start ik met de restauratieopleiding aldaar. Daar heb ik veel zin in! Ik heb de afgelopen tijd dus niet stil gezeten. Ik heb veel nieuwe technieken geleerd en meer ervaring opgedaan met leer en perkament.

Nieuwe dingen leren vraagt veel oefening, dus ik heb veel boeken gemaakt om bepaalde technieken in de vingers te krijgen. Zo kon ik meteen mijn voorraad handgebonden boeken bij Grimbergen Boeken (in Lisse) aanvullen, dus neem daar gerust een kijkje! Er liggen onder andere schattige miniboekje met gekleurde kop en schriftjes met prachtig suminagashi sierpapier.