Maatwerk

Heb je interesse in een gepersonaliseerd handgebonden boek? Wil je afspraken maken voor een creatieve activiteit tijdens een kinderfeestje? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een workshop op locatie? Ik denk graag mee om tot een passende invulling te komen.

Een aantal voorbeelden

Boekbindopdracht

Dit is een voorbeeld van een boekbindopdracht. Zeven leeslogboeken, volledig afgewerkt volgens de wens van de opdrachtgever.

A5 (bandzetter)

Gepersonaliseerde notitieboeken

Dit is een voorbeeld van een gepersonaliseerd notitieboek. Met borduurwerk is de voorletter op de band gemaakt.

A6 (variatie op de cahiersteek, met omslag)

Kinderboekenweek

Het thema van 2018 was “Vriendschap”. Hoe toepasselijk is het dan om vriendenboekjes te maken?! En dat kan natuurlijk nog steeds nu de Kinderboekenweek voorbij is.

A5 (Japans gebonden)

Nationale Voorleesdagen

Inspiratie opdoen voor de Nationale Voorleesdagen. In 2017 stond het prentenboek De Kleine Walvis centraal. Ik maakte papieren walvisjes en vouwboekjes.

Leporello (vouwboekje), stijfselmarmers

Kinderpartijtje

Wat is er leuker dan je verjaardag vieren met een creatieve workshop? De kinderen gaan als echte boekbinder aan de slag en maken schriftjes of vouwboekjes, eventueel gecombineerd met handlettering. Voor de jarige ligt een cadeautje klaar en iedereen gaat naar huis met een mooi zelfgemaakt boekje.